Først og fremst salg av brukte bildeler

Salg av originale brukte bildeler er vårt fokusområde. Vi har et romslig varelager, og du finner våre bildeler her via vår nettside. Arbeidet med å demontere biler og legge ut hver bildel med gjenkjennende delenummer, foto og pris har høy prioritet.

Du kan snike i køen hos oss
Skulle du ikke finne det du søker, er du velkommen til å kontakte oss direkte. Kanskje har vi delen allikevel. Vi får nemlig kontinuerlig tilgang på biler som skal hentes og som venter på demontering. Ved konkret henvendelse fra deg kan vi tillate en bil å snike i køen.

Vi kjenner din bil
Vi mottar biler av alle merker og modeller. Biler med verdifulle deler demonterer vi på eget verksted.  Derfor kan vi si at vi mest sannsynlig også kjenner din bil. Demontering og salg har vært vårt fagfelt i over 45 år. Våre ansatte sitter nå på en solid erfaringskompetanse og kjenner altså den norske bilparken godt.

En bonuseffekt – vårt bidrag til sirkulærøkonomi
Vi sørger for gjenbruk av bildeler. Det igjen fører til reparasjon av flere biler og bidrar godt i arbeidet med å skape god sirkulærøkonomi. Altså at deler og biler som allerede er produsert får fungere og gjøre nytte så lenge som mulig. Det er positivt for miljøet.

Vi ser på det som en bonuseffekt.

Vi håper det også gir din handel en ekstra verdi, på toppen av den økonomiske fordelen du får ved å handle brukt.

Altså – hver bildel du handler hos oss er positivt for miljøet, for sirkulærøkonomien og det gir oss begge en bonus.

Vi er et sterkt team
Trenden er klar. Vi merker en økende interesse for brukte deler, og det gleder et gammelt bilopphuggerhjerte. For å sikre våre kunder fortsatt suveren fagkunnskap og effektiv handel, har vi nylig derfor økt staben og ansatt to bilmekanikere. At erfarne bilmekanikere velger å starte hos oss, nå som markedet skriker etter denne typen kompetanse, har vi stor ydmykhet for. At vi også har fått inn ei dame med markedsføringskompetanse, ser vi på som en rikdom for arbeidsmiljøet og driften. Dette betyr at du møter et sterkt team som kan bil og som vet hvor skoen trykker når bildeler skal gjenbrukes og selges.

Mer å spare på avanserte bildeler
Biler blir stadig mer detaljerte og kompliserte. Vi kan nevne bildeler som sensorer, kamera, sikkerhetsutstyr, smart elektronikk, mekaniske finesser, edle metaller, lekre detaljer og robuste løsninger. Dette gjør nye bildeler overraskende kostbare. Kjøper du derimot brukt er prisen langt hyggeligere. Tryggheten originale varer bærer får du med på kjøpet hos oss. Vi har en relativt ung «bilpark», da vår prioritet er deler til biler yngre enn 10 år.

Innholdsrikt utvalgt til biler yngre enn 15 år
Er valget å reparere eller vrake? Tilgangen på brukte bildeler kan være avgjørende for å finne det lønnsomt å forlenge en bils levetid. Her liker vi å bidra. Det er et miljømål å holde bilene trygge og sikre på veien lengst mulig. Vi har derfor et innholdsrikt utvalg av deler til biler yngre enn 15 år.

Vi sender til hele landet
Vit at vi sender bildeler over hele landet til verksteder, bruktbilselgere og privatpersoner.

Vi har god erfaring med å pakke og sende både tunge motorer, store dører og små sensorer.

Slik treffer du oss
Vårt varelager ligger tilgjengelig her på nettsiden hele døgnet.

Vi svarer på telefon og e-post og tar imot kunder innenfor åpningstidene

Mandag – Fredag 08.00 – 16.00.

Mer om hvor du finner oss se KONTAKT

Påmelding til nyhetsbrev

* påkrevde felt

Vi bruker Mailchimp som vår markedsføringsplattform. Ved å registrere deg for å motta nyhetsbrev godtar du at informasjonen din blir overført til Mailchimp. Les mer om Mailchimps personvern her.