Historien

Heddal Bilopphugging ble etablert i 1976 av Arne Seljord, som startet sin virksomhet på eget småbruk i Heddal.

Allerede i 1979 var behovet for større plass opplagt. Dagens tomt på 11 mål på Tuven Industriområde nærmere Notodden sentrum ble kjøpt, og virksomheten flyttet for å kunne ekspandere videre.

Torgeir Seljord overtok driften i 1995, etter Arne Seljord sin bortgang. Nylig har også 3. generasjon involvert seg i driften med Anders Seljord. Familiebedriften nyter godt av å besitte både lang erfaring og ungt engasjement.

Vi er altså en selvstendig bedrift med over 45 års erfaring i bransjen, der salg av brukte bildeler hele tiden har vært primæroppgaven og miljøsanering av biler har vært vårt samfunnsoppdrag. I 2015 sto vårt nye større lagerbygg på ca 1000 kvm ferdig. Dette bidrar til rasjonell drift og trygg oppbevaring av etterspurte bildeler. Beliggenheten langs E134 gjør det lett å finne oss og effektivt å sende deler over hele landet. Vi kan raskt levere varer til det sentrale Østlandet og henter biler daglig fra noen av Norges mest befolkede områder.

Vi søker kontinuerlig forbedringer og nye smarte løsninger for vår demonterings- og salgsvirksomhet. Dette har nylig resultert i flere ansatte, oppgradering av verkstedene, vi har investert i ny lastebil og vi har gjort oss mer tilgjengelige digitalt.

Ikke minst har vi endret navn til Heddal Bildeler AS. Dette for å tilpasse oss vårt primærmarked og for å gjøre oss mer synlige.

I dag er vi en bunnsolid bedrift med 6 årsverk og høyt arbeidstempo. Vi synes salg er moro, og vi ønsker først og fremst å bidra slik at biler på norske veier kan kjøre trygt og sikkert lengst mulig.

Påmelding til nyhetsbrev

* påkrevde felt

Vi bruker Mailchimp som vår markedsføringsplattform. Ved å registrere deg for å motta nyhetsbrev godtar du at informasjonen din blir overført til Mailchimp. Les mer om Mailchimps personvern her.